cypi 50 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Cześć, mam taki problem, chcę dać permisje na używanie worldedita (worldedit.*) dla rangi [Budowniczy], dałem tą permisje lecz budowniczy może wpisywać //set 0, zaznaczać teren na spawnie. Chcę dać tą permisje tylko by budowniczy mógł używać worldedita na świecie "Budowanie". Plugin na rangi: PowerRanks (nie chce go zmieniać bo wszystkie rangi są zrobione) Oprogramowanie: Spigot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigule46 0 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 GroupManager - Per World Permissions | SpigotMC - High Performance Minecraft Per World Permissions | SpigotMC - High Performance Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Dzięki, i te pluginy działają z PowerRanks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigule46 0 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 1 minute ago, cypi said: Dzięki, i te pluginy działają z PowerRanks? Powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ok, szukałem takich pluginów z 2-3h i żadne nie działały XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateulusz 143 Właściciel Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Nie wiem czym jest PowerRanks ale jeśli chodzi o uprawnienia, to zajrzyj może w LuckPerms, który ma opcje nadawania uprawnień na świat jak i na serwer, w przypadku kilku trybów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 PowerRanks to taki plugin na rangi, testowałem LuckPerms ale nie umiem go zkonfigurować XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben20xd 2 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 7 hours ago, cypi said: testowałem LuckPerms ale nie umiem go zkonfigurować XD jakby ci nie pykło z powerranks to napisze ci krótki poradnik jak z luckyperms korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Jeszcze po testuje to PowerRanks a jak nie to ci napisze i się przerzucę LuckPerms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 @Ben20xd dało by rade żebyś napisał ten poradnik jakiś krótki podstawy jak zrobić range, jak ją nadać itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THEzombiePL 3 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W dniu 1/18/2021 o 4:15 PM, cypi napisał: @Ben20xd dało by rade żebyś napisał ten poradnik jakiś krótki podstawy jak zrobić range, jak ją nadać itp. Sorki że tak odgrzebuję temat, ale poradnik Znajdziesz tutaj. A co do LuckPerms to może na pierwszy rzut oka wygląda skomplikowanie ale jest prosty i intuicyjny, na dodatek możesz tworzyć rangi, usatawiać permisje i wiele więcej w bardzo prosty sposób przy użyciu ich edytora online do którego dostęp uzyskasz po wpisaniu w grze komendy /lp editor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) 40 minut temu, THEzombiePL napisał: Sorki że tak odgrzebuję temat, ale poradnik Znajdziesz tutaj. A co do LuckPerms to może na pierwszy rzut oka wygląda skomplikowanie ale jest prosty i intuicyjny, na dodatek możesz tworzyć rangi, usatawiać permisje i wiele więcej w bardzo prosty sposób przy użyciu ich edytora online do którego dostęp uzyskasz po wpisaniu w grze komendy /lp editor Wiem ja luckperms na serwie mam już z 2tg xd , ale dzięki za odpowiedź 😉 Edytowane 3 Lutego 2021 przez cypi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graczolek123 0 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Tak szczerze, sam kiedyś robiłem serwer na PowerRanks i nie łapało mi permisji, LuckPerms ma nawet mineplay, (/lpb) i widać już plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi