cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 nIc za darmo! Czy osoba niżej lubi placki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xBlurek 0 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Tak Czy osoba niżej lubi Laysy z pieca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 nie wiem jak smakują ale chyba nie czy osoba niżej gra w fortnite lub roblox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Mam te gry ale nie gram XD Czy osoba niżej lubi herbatę owocową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 nie czy osoba niżej woli znaleźć podwodną świątynię czy leśny dwór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HILOKEW 10 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 lęsny dwór czy osoba niżej woli leżeć na sniegu w stroju kąpielowym czy leżec na plaży w kurtce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 W kurtce na plaży Czy osoba niżej woli nether czy end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 end bo są shulkery elytry itp. czy osoba niżej woli stracić 10 elytr czy 1 mnożnik gemów na skybloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HILOKEW 10 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 10 elytr czy osoba niżej woli keczup czy majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 majones=fee keczup=git czy osoba niżej lubi o & reo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxiu 0 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 nie wiem co to jest czy osoba niżej słucha polskiego rapu/trapu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 nie czy osoba niżej gra w mc dłużej niż 10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 gram koło 4-5 lat więc nie czy osoba niżej lubi czipsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 no jasne a kto nielubi czy osoba niżej lubi pieczarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akkoe 113 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 fuj, nie czy osoba niżej jest uzależniona od jakiejś gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 tak od minecraft 🤪 czy osoba niżej ma na komputerze więcej niż 5 gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 mam z 3, nie chce mi się liczyć bo ze 150 plików mam na pulpicie xd czy osoba niżej ma powyżej 50 lvl na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 tak, ok. 65 czy cos takiego niepamiętam bo od lutego niemoge wejść czy osoba niżej gra na skyblock na mineplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 gram na sb ljaymc czy osoba niżej lubi lizaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 nie czy osoba niżej gra często w mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 gram tylko w mc XD czy osoba niżej ma lekcje onlajn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxiu 0 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 tak czy osoba niżej gra w jakieś inne gry niz minecraft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 tak czy osoba niżej gra w cave wars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 tak czy osoba niżej lubi mate ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 nie wiem co to czy osoba niżej ogląda YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi