cypi 50 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Zabawa polega na odpowiadaniu na pytania i pisaniu swojego pytania. Przykład: Pan A: Tak (odpowiedź na pytanie wyżej) Czy osoba niżej lubi grać w gry? Pan B: Tak Czy osoba niżej gra w piłkę nożną? I tak w nieskończoność... Pierwsze pytanie: Czy osoba niżej lubi pizzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TroxeMC 28 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Tak Czy osoba niżej lubi szkołę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Średnio Czy osoba niżej często je tosty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SumMC 0 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Nie Czy osoba niżej lubi mineplaya ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black_Sprint 0 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Tak Czy osoba niżej lubi placki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiajo_PL 0 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Tak Czy osoba niżej to Snax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black_Sprint 0 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Nie ja nie jestem Snax ja nawet komputera nie mam Czy osoba niżej zna friza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben20xd 2 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Nie Czy osoba niżej umie budować używając world edita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiajo_PL 0 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Nie Czy osoba niżej ma Premke Edytowane 9 Stycznia 2021 przez ksiajo_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Balwanek_yt 0 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Balwanek_yt 0 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 czy osoba nizej ma "mind"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzan3k_ 10 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 nie czy osoba nizej lubi siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben20xd 2 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 tak czy osoba niżej ogląda seriale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzan3k_ 10 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 roznie czy osoba nizej lubi robic nocki? (XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 nie czy osoba niżej lubi jeść żelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzan3k_ 10 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jeszcze jak czy osoba niżej dalej ma choinkę w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staluch223 20 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Tak Czy osoba niżej ma zwierzaka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TroxeMC 28 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Tak Czy osoba niżej lubi placki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 TAK Czy osoba niżej lubi jeść czipsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzan3k_ 10 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 tak czy osoba niżej używała kiedyś lub używa wspomagaczy do gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikili 0 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) używałem ale nie na mp czy osoba poniżej dobrze gra w minecraft ? Edytowane 11 Stycznia 2021 przez mikili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HILOKEW 10 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) TAK Czy osoba niżej ma śnieg w swoim mieście? Edytowane 11 Stycznia 2021 przez HILOKEW kolorku nie dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzan3k_ 10 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 aktualnie można powiedzieć że nie czy osoba niżej jest w kimś zakochana? 😏 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staluch223 20 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tak ❤️ Czy osoba niżej grala w wiedzimina 3? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Nie Czy osoba niżej lubi jeść gumy mamby? XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi