Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Tryb: Cały serwerOpis propozycji: Cześć już od bardzo dawna widzę że gracze na sky bloku biorą opłatę za wejście na pvp, bardzo to drogie. Chciałbym się zapytać czy można to w jakiś sposób zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 np. dodać opcję wyzwania na pojedynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 dziś mi się udało w 1h zginąć: ginąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 proszę o rozpatrzenie mojej propozycji jak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemvs 433 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Skyblock jest przeznaczony do rozbudowania wyspy, PvP to tylko dodatek, nie będziemy rozwijać Skyblocka pod kątem tego warpu, gdyż jak już pisałem, to tylko dodatek, a nie docelowy zamysł trybu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemvs 433 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 (edytowane) Propozycja nie została wdrożona. Wątek został zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Edytowane 27 Czerwca 2021 przez Lemvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi