gulisxd13 13 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Siemka, Macie jakieś pasje? Jeśli tak podzielcie się nimi w komentarzach! Moją osobistą pasją jest muzyka, aktorstwo i wszystko co się kręci w okół tego, poza tym programowanie i chillowanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) Moją pasją jest programowanie w batch i granie na mineplay'u 😄 Edytowane 1 Lutego 2021 przez cypi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdixsonYT 1 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 granie w gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THEzombiePL 3 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Moją pasją jest urbex (skrót od Urban Exploration - zwiedzanie opuszczonych miejsc), ogólnie zwiedzanie nowych miejsc, downhill, programowanie (od c++ przez html/php po javę) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoxMbsl 2 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 granie w gre minecraft skyblock żul editon żule tak że żul żulowi żulić szkoda 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niewiemescape 2 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Karty, głównie poker (sportowy). I oczywiście prowokowanie ludzi, co bym bez tego zrobił 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HILOKEW 10 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 ja sie interesuje świnką PEPPĄ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Granie na serwerze mineplay na lekcjach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxiu 0 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Chemia, głównie nieorganiczna i promieniotwórczość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 robotyka , animatronika i jedzenie słodyczy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech_19 0 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Granie na serwie Mineplay😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomider4 0 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 ja lubie spawnić glow squidy XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oski79 2 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Em... Nauka XDDD Oczywiście to był żart, grafika itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margiel_Majster 1 Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Jeść, pić, spać jak tomagotchi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlekV22 1 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Muzyka, szachy, granie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khelldor 11 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Astronomia oraz astrofizyka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sub2Kubvs 2 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 programowanie (od c++ przez php do javy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMasterKacperYT 4 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Granie w gry (dajcie reakcje) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SfenKerPL 3 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 (edytowane) informatyka (programowanie c / cpp, c# java i python), ekonomia (mój obecny kierunek w technikum) i matematyka Edytowane 10 Grudnia 2022 przez SfenKerPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi