belb 9 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć, przychodzę do was z taką jedną dosyć głupią rzeczą typu najgłupsze zdania nie wiem jakoś tak to mogę nazwać? Dobra nie ważne chodzi o to że tutaj możecie napisać jaką kolwiek głupią wiadomość która nie będzie miała sensu na przykład hmm "Szedł kot nagle zaczął szczekać na psa" no nie wiem coś w tym stylu chce takie coś zrobić bo nudzi mi się a chce się trochę tego poduczyć coś w tym stylu i mam nadzieję że będzie trochę zabawnie tutaj liczą się najgłupsze zdania pisz to co ci przyjdzie do głowy. PS. Jakby wiem że to nie ma sensu ale pierwsze co mi przyszło do głowy to właśnie to. Edytowane 30 Stycznia 2021 przez belb 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
estilam 21 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Nie wiem jak czyta się tą ziemię, nie jestem zoologiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makscyber 3 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Szczur szczeknął na kota który się wystraszył i walną głową w stół XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziora1337 3 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Kot wystartował ze strony internetowej a następnie poszedł zjeść wode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toxiu 0 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Tylko w dżemie siła drzemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogima 9 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 lubię ciepły keczup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelor 2 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Nie rozumiem kanapek z masłem atramentowym, przeciez łopata jest tylko zielona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margiel_Majster 1 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Moją ulubioną cześc hobbitu jest ta kiedy han solo wychodzi z narni i ratuje hulka przed jamesem bondem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khelldor 11 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Najbardziej zaskakująca rzeczą w astronomii jest chleb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi