pawson76 0 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 czemu jak miałem 9 miejsc w eq a zrobiłem trade: ja dałem 500k a typ mi 6staków butelek z exp. Nie dostałem ich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HILOKEW 10 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 butle z exp na trade są zbugowane :C niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 a np. kiedy zostaną dane przez shulkerboxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 no to dajesz wtedy shulkera więc nie powinny zniknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemvs 433 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Błędy związane z serwerem należy kierować tutaj https://forum.mineplay.pl/index.php?/forum/12-błędy/, jednakże ten błąd został już zapisany i czeka na naprawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemvs 433 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Wątek został zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi