R3vools 0 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 siema moge przenieść rangę? bo mi premke ukradli kupiłem mvp++ i mi ukradli premke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Nie, administracja nie przenosi rang :( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R3vools 0 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 ja kupiłem range a oni nie chcą przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R3vools 0 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 wspieram serwer a oni nie pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maraaaach 26 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 W regulaminie płatności jest napisane, że nie przenosimy rang. Każda ranga jest pod dane konto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maraaaach 26 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Wątek został zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi