ewewiktor 0 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Typ kary: BlokadaData kary: 02/07/2021Administrator który nadał kare: akkokeTwoje odwołanie: dostałem bana za cheaty mimo to że ich nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewewiktor 0 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Teraz, ewewiktor napisał: Typ kary: Blokada Data kary: 02/07/2021 Administrator który nadał kare: akkoke Twoje odwołanie: dostałem bana za cheaty mimo to że ich nie mam jak by co nie pamiętam admina ale podobny nick jeśli wpisałem zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawik21 195 Admin Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Odwołanie odrzucone. Przypomnij sobie jak się wczoraj KillAurą popisywałeś na SkyBlocku (warp pvp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewewiktor 0 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Teraz, mawik21 napisał: Odwołanie odrzucone. Przypomnij sobie jak się wczoraj KillAurą popisywałeś na SkyBlocku (warp pvp). wiesz co to touch pad i myszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewewiktor 0 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 1 godzinę temu, mawik21 napisał: Odwołanie odrzucone. Przypomnij sobie jak się wczoraj KillAurą popisywałeś na SkyBlocku (warp pvp). pomyśl troche kiedy dostałem bana xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawik21 195 Admin Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Wątek został zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi