cypi 50 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Mam problem ze skryptem, chcę by po wpisaniu /arenas po odliczaniu na kordach 171 5 -161 postawiło "air" - czyli powietrze. Obecnie mam taki skrypt: command /arenas: trigger: broadcast "&6Arena rozpocznie sie za &c3&6 sekundy" wait 1 second broadcast "&6Arena rozpocznie sie za &c2&6 sekundy" wait 1 second broadcast "&6Arena rozpocznie sie za &c1&6 sekunde" wait 1 second broadcast "&cArena rozpoczela sie!" (Po broadcast chcę by postawiło to air) A co do tego "Trolowania graczy" szukam skryptu lub pluginu (najlepiej skryptu) na wyrzucanie graczy w kosmos, tak jak administracja ma na serwerze drakon surwiwal. Wersja skryptu na moim serwerze: 2.5.3 Wersja serwera: 1.16.4 Za pomoc dziękuje. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez cypi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid19954 1 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Powinno działać command /arenas: trigger: broadcast "&6Arena rozpocznie sie za &c3&6 sekundy" wait 1 second broadcast "&6Arena rozpocznie sie za &c2&6 sekundy" wait 1 second broadcast "&6Arena rozpocznie sie za &c1&6 sekunde" wait 1 second broadcast "&cArena rozpoczela sie!" set block at location at 171 5 -161 in world "tutaj wpisz nazwę świata w którym ma się znajdować ta lokacja" to air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Niestety nie działa mi 😞 Koniec skryptu tak wygląda: set block at location at 171 5 -161 in world "Klatki"to air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid19954 1 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 A pokaż błąd który Ci się wyświetla po załadowaniu skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid19954 1 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Albo spróbuj: set block at location at 171, 5, -161 in world "Klatki" to air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) ^ po wpisaniu /sk reload scripts (to 0 pokazuje cps (z moda)) (podmieniłem kordy i blok) 2 godziny temu, Dawid19954 napisał: Albo spróbuj: set block at location at 171, 5, -161 in world "Klatki" to air Działa dzięki! Znasz może jakiś skrypt/plugin na: wyrzucanie graczy w kosmos, tak jak administracja ma na serwerze drakon surwiwal. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez cypi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) W sumie zbędny mi taki skrypt na trolowanie XD Do zamknięcia. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez cypi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReDiiiTPL 38 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Wątek został zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi