estilam 21 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Macie może jakieś pupile? Możecie pochwalić się tutaj zdjęciami swoich zwierzątek lub też zwyczajnymi ich opisami ;3 Ja na przykład mam czarnego królika, który uwielbia psuć kable i kartony 😐 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawik21 195 Admin Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Ja mam gołębie 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 4 minuty temu, mawik21 napisał: Ja mam gołębie ale to chyba kaczki a nie gołębie XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
estilam 21 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Ale ładne dzięcioły ;OO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lainv 31 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) 17 godzin temu, mawik21 napisał: Ja mam gołębie A to nie są przypadkiem bociany? :ooo Edytowane 3 Lutego 2021 przez Lainv 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
estilam 21 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 ten wątek zamienił się w debatę pt. " co hoduje mawik" 🤦♀️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoxMbsl 2 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ja mam krewetke w akwarium nie pokaże bo czerwona i sie sparze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HILOKEW 10 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ja mam świnke PEPPĘ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 W dniu 2/2/2021 o 2:39 PM, mawik21 napisał: Ja mam gołębie to ładne gołębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwolio2020 3 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Teraz, Zwolio2020 napisał: to ładne gołębie Ja akurat nie mam zwierzątka mam na wszystko alergie 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 W dniu 2/4/2021 o 1:10 PM, RoxMbsl napisał: ja mam krewetke w akwarium nie pokaże bo czerwona i sie sparze Nie wiedziałem że krewetki się hoduje w domu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oski79 2 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 JA MAM PSA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margiel_Majster 1 Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 ja mam szczura. Albo kota nwm jak to nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlekV22 1 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 W dniu 5/24/2021 o 6:50 PM, Margiel_Majster napisał: ja mam szczura. Albo kota nwm jak to nazwać Jaki śliczny ptaszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakenvander 0 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Ja mam koze Uśmiecha sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margiel_Majster 1 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 ja mam kotka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi