__Olo__ 1 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 Ostatnio wyjechałem do Norwegii i chcąc wejść na serwer wyskakuje napis ,,io.netty.channel...Connection timed out: no further information:" mimo tego że mam internet i wszystko jest okej. Dlatego chcę spytać, czy serwer jest postawiony w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 Z tego co rozumiem chodzi ci dlaczego nie możesz wejść n a serwer? Odblokuj ip --> https://mineplay.pl/ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemvs 433 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 Serwer blokuje połączenia z adresów IP, których lokalizacja jest w innych krajach niż Polsce, dlatego trzeba odblokować swoje IP jak poprzez wysłany przez osobę wyżej link ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__Olo__ 1 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemvs 433 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Wątek został zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi