FiczixGamingYT 0 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 hej zna ktos moze pluginy wspoldzialajace z luckperms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nie wiem czy to cię interesuje ale to jest fragment tekstu ze strony: https://www.mpcforum.pl/topic/1614403-instalacja-i-używanie-pluginu-luckperms/ Większość z Was pewnie powie: Nie zmienię swojego pluginu, bo mi się nie chce rang przepisywać. No i tu jest ta część dla tych leniwych! Plugin udostępnia nam możliwość migracji rang z innych pluginów, ale uważaj, ponieważ nie wszystkie pluginy są supportowane przez LuckPerms. Oto lista supportowanych pluginów: Więc jeżeli Wasz plugin znajduję się na tym screenie wyżej, to możecie przejść do roboty. Aby importować plik z uprawnieniami używamy /lp import <plik> Aby exportować plik z uprawnieniami używamy /lp export <plik> Moim zdaniem plugin jest wart zauważenia, jest on bardziej rozbudowany niż PermissionEx, jednakże nikogo nie namawiam aby go używał, pamiętajcie, że jest to TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJA OPINIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Jeśli czegoś nie wiesz to pytaj lub wpisz w przeglądarkę to pytanie i wyszuka ci masę odpowiedzi 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziora1337 3 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 wspoldzialajace, czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypi 50 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 12 minut temu, radziora1337 napisał: wspoldzialajace, czyli? Chyba chodzi o to że współgrają lub że nie zakucają ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graczolek123 0 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Jest dużo pluginów które współdziałają z LuckPerms, a oto nie które z nich: Essentials, Placeholder (chodzi mi że placeholder w PlaceholderAPI jest dostępny), SimpleScore, FeatherBoard, FunnyGuilds (chyba), LPC (LuckPermsChatFormatter), i wiele więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi