Grendzik_ 0 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Witam mam ponad 3000 subskrypcji na serwisie YouTube. Moje 2 filmy z tego serwera bardzo dobrze się przyjęły ( każdy z nich ma min. po 700 wyświetleń ) Co mam teraz zrobić aby otrzymać ów taką rangę? Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSecretive 32 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 2 godziny temu, Grendzik_ napisał: Witam mam ponad 3000 subskrypcji na serwisie YouTube. Moje 2 filmy z tego serwera bardzo dobrze się przyjęły ( każdy z nich ma min. po 700 wyświetleń ) Co mam teraz zrobić aby otrzymać ów taką rangę? Pozdrawiam Michał Cześć! Wszystkie wymogi i formularz masz na discordzie. Jak dołączyć na discorda?- wpisz komendę /discord na serwerze minecraft. Również pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSecretive 32 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Wątek został zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi